Felhasználói feltételek

 A www.watchsale.hu internetes oldalt a BRODEX INTERNATIONAL K.F.T. üzemelteti.

 

A honlapon való navigáláskor a Látogató megérti és  elfogadja az alább bemutatott Általános Feltételeket.

 

A watchsale.hu oldal fenntartja a jogot, hogy bármikor módosíthatja a honlap tartalmát és az Általános Feltételeket, bármilyen előzetes bejelentés nélkül.

 

  1. Meghatározások

 

Felhasználó – minden olyan személy, aki a watchsale.hu oldalt látogatja

 

Vásárló – minden olyan fizikai/jogi személy, aki rendelést ad fel

 

Termék és Szolgáltatás – minden a Rendeléskor feladott termék vagy szolgáltatás, amelyet a Vásárló/Ügyfél  igényel

 

Rendelés -  egy olyan elektronikus dokumentum, amely bizonyítja az Eladó és Vásárló közötti kommunikációt, bizonyos Termékek és/vagy Szolgáltatások vásárlását/igénybe vételét, majd azok  későbbi kifizetését.

 

Eladó – az a jogi személy,  aki biztosítja a termékek elérhetőségét, eladását, kiszállítását

 

Szerződés – az  Eladó  által megerősített rendelés, amelyben az Eladó beleegyezik, hogy eladja és kiszállítja a Vásárló által megvásárolt terméket/szolgáltatást, a Vásárló pedig beleegyezését adja, hogy a termék/szolgáltatás megrendelése és kiszállítása után kifizeti annek ellenértékét

 

Futár – az a személy, aki  a termék kiszállítását és kézbesítését biztosítja futárszolgálaton keresztül.

 

2.       Szellemi tulajdonhoz fűződő jogok

 

A watchsale.hu oldal összes tartalma úgymint képek, szövegek, webes grafikák, parancsfájlok, szoftverek, formatervezési jogok, szabadalmak, védjegyek teljes mértékben az ELADÓ és beszállítóinak tulajdona, amelyet a Szerzői Jogvédelem biztosít.  Az ELADÓ/BESZÁLLÍTÓ által  nem engedélyett, a honlap  egyes elemeinek másolása, felhasználása az érvényben lévő törvények alapján büntetendőnek minősül.

 

Ugyanakkor az ELADÓ/BESZÁLLÍTÓ beleegyezését adhatja, hogy a Felhasználó/Vásárló a honlap bizonyos elemeit felhasználja, ez esetben szükség van egy nyílt írásos nyilatkozatra, amely garantálja, hogy a Felhasználó/Vásárló felhasználhatja, lemásolhatja a honlap egyes tartalmait, elemeit a nyilatkozatban meghatározott időszakra.  A nyilatkozatban fel nem tüntetett elemek felhasználása, másolása nem engedélyezett.

 

3.       A felelősség kizárása

 

Társaságunk nem garantálja  a szerverről, watchsale.hu oldalról, esetleg más honlapról  kiküldött e-mailek vírusmentességét, az oldal  tartalmazhat mulasztásokat, meghibásodásokat, késéseket vagy megszakításokat  az üzemeltetés/működtetés során. A felhasználó saját felelősségére használja a watchsale.hu honlapot. Nem vállalunk felelősséget a Látogató/Ügyfél által nem megfelelően használt tartalmakat illetően.

 

Cégünk nem vállal felelősséget a termékek leírását illetően, ezek kizárólag a beszállítót terhelik. Ha kérdése merülne fel egy termék leírásával kapcsolatban, az ügyfélszolgálaton (telefonon/e-mailen) érdeklődhet. 

 

A honlapon lévő információk, leírások kizárólag informatív jellegűek és jóhiszeműen vannak közzétéve, az Eladó által bizalmasnak tekintett forrásokból. Ha Ön úgy gondolja, hogy  ezen a honlapon közzétett cikkek, leírások vagy bármilyen más információ a törvénynek nem megfelelő, kérjük jelezze ezt az Eladó felé a webshop@watchsale.hu e-mail címen.

 

A www.watchsale.hu fenntartja  a jogot, hogy törölhet technikai okokból  Termék/Szolgáltatás megrendelését a honlapról, amely nem megfelelő vagy hibás árat tartalmaz.

 

A www.watchsale.hu weboldal, mint promóciós kampányok szervezője ezen oldalon, nem vállal felelősséget az ajándékutalványok esetleges elvesztéséért, megrongálásáért, nem felelős a meghamisított ajándékutalványokért, viszont fenntartja azt a jogot, hogy visszamondhatja és törölheti a hamis/megrongálódott ajándékutalvány felhasználását, a törvénynek megfelelő visszaszolgáltatás esetén az akciós áron megrendelt termék ára már nem fogja tartalmazni a kedvezményt, hanem  a teljes összeget.

 

Bármilyen más honlapra  utalás, átirányítás csakis a pontos információhoz való hozzáférést szolgáltatatja, a watchsale.hu nem vállal felelősséget ezek a honlap(ok) tartalmáért és az ott népszerűsített  vagy értékesített termékekért vagy szolgáltatásokért.

 

4.        A honlap hozzáférésének korlátozása

 

A watchsale.hu honlap felhasználói bármikor írhatnak véleményt, kérdést, észrevételt, ha ezek nyelvezete civilizált és az írások tartalma nem illegális, obszcén, rágalmazó, nem veszélyezteti más személyek testi épségét, nem sérti a szellemi tulajdonjogokat, nem tartalmaz vírusokat, nem szolgálja más honlapok promóciós kampányait, amelyeknek nincs semmi kapcsolata a watchsale.hu oldallal, nem tartamaznak  spam-et vagy tömeges e-mailt.  Azok a személyek, akik hamis e-mailt használnak vagy fizikai és/vagy  magánszemély, esetleg szervezet, társaság nevében elektronikus üzenetet küldenek az illetékes szerveknek lesznek jelentve. A watchsale.hu nem vállal felelősséget és nem kötelezhető semmilyen kártérítésre ilyen esetben. 

 

5.       Felhasználói regisztráció

 

Ahhoz, hogy Fiók létesüljön a watchsale.hu oldalon, a Felhasználónak  kötelezően meg kell adnia  egy érvényes e-mail címet.  A watchsale.hu megtagadhatja és/vagy blokkolhatja a regisztráció igénylését abban a helyzetben, ha észreveszi, hogy a Felhasználó nem megfelelő információkat használt vagy nem megfelelően használja  a szolgáltatást.

Személyes adatokat harmadik félnek nem adunk ki!

 

6.       Ár

 

A Vásárló által fizetett végleges ár a termék ára, a szállítás díját is  tartalmazza. Árainkat az aktuális árfolyam befolyásolhatja.

 

A www.watchsale.hu oldalon látható összes  termék ára forintban van feltüntetve,  tartalmazzák a magyarországi ÁFÁ-t (27%) és a szállítás díját. 

 

7.       Rendelés

 

Ahhoz, hogy  egy rendelés sikeres legyen, a Felhasználó a kívánt terméket a “Kosárba” gomb kattintásával adhatja fel, szükséges megadni  a Fiókban a szállítási címet, számlázási címet, fizetési módozatot, ezeket az információk tároljuk és felhasználjuk  a következő rendelések alkalmával. Ezek a beállítások utólag bármikor módosíthatóak. 

 

A Rendelés véglegesítésekor az Ügyfél garantálja, hogy valós és helyes adatokat adott meg, ellenkező esetben viszont megtörténhet, hogy a csomag késve lesz kiszállítva. Emiatt nagyon fontos a TELJES kiszállítási cím megadása (utcanév, házszám, emelet, ajtó, kapucsengő, esetleg cégnév feltüntetése)

 

A watchsale.hu nem vonható felelősségre tévesen írt cím, adat miatt, ami esetleg megkésett kézbesítést feltételezne, a termék újra kiküldése esetén szállítás teljes díját a Vásárlónak kell kifizetnie. Emiatt  fontos a teljes kiszállítási cím megadása (utcanév, házszám, emelet, ajtószám, cégnév, kiszállítási név). 

 

A feladástól számítva a küldemények kiszállítása átlagban 3 munkanap, de logisztikailag a csomagokat a DPD futárszolgálat kezeli, illetve kézbesíti, emiatt a kiszállítási idő változhat. Természetesen, mint feladó,  webboltunknak is érdeke, hogy a csomag kiszállítása a lehetőségek szerint időben megtörténjen és mindent megteszünk ennek érdekében.  Az esetlegesen megkésett kiszállítás miatt megértésüket és türelmüket ezúton is köszönjük. 

 

Nincs lehetőség arra, hogy a Megrendelő a futár jelenlétében az utánvét összeg kifizetése előtt kibontsa és leellenőrizze a terméket, csak a kifizetés után adja át a csomagot  a futár. Ha gond merülne fel  a termékkel, akkor kérjük lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal telefonon és/vagy e-mailen és lehetőség szerint orvosolni fogjuk a problémát. 

 

A Rendelés véglegesítésekor a Vásárló beleegyezik abba, hogy  telefonon/e-mailen a watchsale.hu egyik képviselője felvegye a kapcsolatot, a rendelés  beleegyezése céljából.

Rendelés módosítása: természetesen lehetséges. Amennyiben Ön már leadott egy rendelést és módosítaná (pl. más termékre, hozzá szeretne adni még terméket/termékeket stb.), akkor ezt telefonon és/vagy e-mailen teheti meg.

 

A watchsale.hu a következő esetekben mondhatja le/törölheti a Vásárló rendelését:

 

-          sikertelen/érvénytelen online tranzakció;

 

-          az Ügyfél bankkártyájának/tranzakciójának elutasítása a kibocsájtó Bank részéről;

 

-          a  Vásárló nem teljes vagy helytelen adatai;

 

-          ha a Vásárló tevékenysége károkat okozhat a watchsale.ro honlapnak és partnereinek;

 

-          egymást követő sikertelen szállítások;

 

-          más objektív okok:  abban az esetben,  ha a Vásárló nem garantálja az érvényes fizetési módot vagy a fizetés csalás vagy más gyanús módszerek által volt véglegesítve.

 

Annak ellenére, hogy a watchsale.hu megpróbál minél pontos és helyes információt biztosítani, nem vonható felelősségre az Ügyfél pontatlan adatainak  kitöltése miatt a rendelés feladásánal.  A honlapon elérhető űrlapok helyes kitöltése miatt kizárólag a Felhasználó a felelős.

 

Indokolt esetben a watchsale.hu fenntartja  magának azt a jogot, hogy módosíthatja a Rendelésben szereplő  Termékek és/vagy Szolgáltatások mennyiségét. Ebben az esetben a watchsale.hu értesíteni fogja a Vásárlót a megadott e-mailen vagy telefonon keresztül  és visszatéríti a kifizetett összeget.

 

A Szerződés akkor tekinthető lezártnak a watchsale.hu és Vásárló között, amikor a Vásárló az Eladótól elektronikus és/vagy SMS úton keresztül megkapja a feladott rendelésről szóló értesítőt.

 

Abban az esetben, ha egy Terméket/Szolgáltatást  nem tud kiszállítani  a watchsale.hu, az Eladó köteles értesíteni az Ügyfelet erről, továbbá  köteles a megrendelt Termék/Szolgáltatás ellenértékét legkésőbb 30 nap alatt visszaszolgáltatni az Ügyfél bankszámlaszámjára.

 

A “Korlátozott Termék” esetén szükség van az Eladó által megerősített korábbi rendelésre. Így a Vásárló felvállalja az esetleges termék hiányát,  az előleg  visszafizetése esetén maximum 30 nap az átfutási idő.

 

A honlapunkon bemutatott termékeknél (karórák, óra kiegészítők, táskák, ékszerek) árnyalati színkülönbségek felmerülhetnek a termék lefényképezésekor felmerülő fénybeállítások miatt. Ha kérdése akadna, ügyfélszolgálatunknál érdeklődhet a megrendelni kívánt árucikk színéről, árynalatáról. 

 

Felhívjuk az ügyfelek figyelmét, ha olyan termékkel (vagy termékekkel) találkoznak a honlapon, amelyeknél nincs feltüntetve a leírás vagy esetleg hiányos, akkor ezt az ügyfélszolgálaton (a megadott telefonszámon, illetve e-mailen) megérdeklődhetik, az esetleges kellemetlenségek elkerülése érdekében. 

Egy leadott rendelés akkor tekinthető befejezettnek, teljesítettnek, amikor az ügyfél megkapja a számlát, illetve a feladott küldemény csomagszámát. Amíg nincs feladva a csomag, a rendelés feldolgozás alatt van. 

Mivel kizárólag importból származnak termékeink, a kiszállítási idő változhat. 

8.       Számlázás – kifizetések

 

A Termék/Szolgáltatás ára, fizetési módja és a kiszállítás fizetési határideje a Rendelés-ben van feltüntetve. Az Eladó a Vásárló részére kiállít egy Számlát a Termék(ek)/Szolgáltatás(ok) megvételéről, a számla kibocsájtásához Vásárlónak köteles megadnia minden szükséges információt, adatot az érvényben lévő jogszabályoknak megfelelően.

 

A fizetés  utánvétel vagy online során történik. 

 

A kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, hogy Pay Pal fizetéskor érdeklődjön telefonon vagy e-mailen keresztül a megrendelni kívánt termék elérhetőségéről (azaz rendelhető-e a beszállítótól és ezáltal teljesíthető-e a rendelés).  Pay Pal fizetéskor szükséges a Pay Pal oldalon regisztrálni.

A watchsale.hu oldalon a regisztráció automatikusan megtörténik, amikor a vásárló rendelést ad le nem regisztrált ügyfélként. Rendelést leadhat a Fiók-ból, illetve a weboldalon is - abban az esetben, ha az számlázási/szállítási adatok le vannak mentve a számítógépre, mobiltelefonra.  Ha Ön bankkártyával szeretné kifizetni a megrendelt termék ellenértéket, ezt abban az esetben lehetséges és megoldható, ha a DPD kiszállító cég munkatársa (futár) rendelkezik terminállal. Ennél a típusú fizetési módnál a rendelés leadásakor az Utánvét opciót kell kiválasztani. 

 

Abban az esetben, ha Ön előre utalt Pay Pal-on keresztül és az adott árucikk nem található meg a napi készletlistán és visszafizetést szeretne, akkor a visszautalásnál a termék teljes árát fizetjük vissza. A kifizetett termék ára és a Pay Pal közötti árkülönbség a Pay Pal kezelési költsége.

 

9.       Garancia, jótállás

 

A watchsale.hu weboldalon megvásárolt termékekre garanciát biztosítunk a Garancia Tanúsítvánnyal együtt. A termék jótállási  igazolásánál feltüntetett jogi személy biztosítja a garanciát. A garancia igénybe vételénél a következő kötelességei vannak az Ügyfélnek:

 

-          a  www.watchsale.hu weboldalon megvásárolt terméknek kell lennie és a megfelelő célnak volt felhasználva;

 

-          tartsa be a felhasználási utasításokat és a terméket a gyártó által kiszabott utasítások szerint használja;

 

-          őrizze meg a megvásárolt termék garancia levelét, illetve a kibocsátott számlát;

 

-          tartsa meg a termék  eredeti csomagolását (dobozát) az összes kiegészítővel együtt és  így küldje vissza a garanciában lévő termékkel együtt;

 

A jótállás igénybe vételének helyszíne a Garancialevélben van feltüntetve. Ha nincs feltüntetve másképp, a szállítás költsége a Vásárlót terheli.

 

 A jótállás elvesztéséhez vezetnek a következő okok:

-          mechanikus összeomlások vagy károsodások; túlzott napfény hatása; a készülék sorozatszámának hiánya vagy módosítása; a termék módosítása;

-          a termék meghibásodása a nem megfelelő használati utasítás, szállítás, kezelés, szerelés, beüzemelés következtében;

-          mechanikai meghibásodás a készülék ütése vagy a sorozatszám/védjegy megrongálása következtében;

-          a termék elázása, felgyújtása, túlzott napfény megléte, villámlás, nem megfelelő módosítás vagy telepítés, nem engedélyezett beavatkozás;

-          a belső hálózat tönkretétele az elektronikus sokkok miatt;

 

A watchsale.hu nem biztosít jótállást a következő  esetekben:

 

-          ha a megvásárolt termék nem felel meg az Ügyfél kérésének vagy elvárásának;

 

-          a garanciális időszak lejárta után;

 

-          abban az esetben, amikor a termék  vagy  az alkatrészek  kicserélése  nem biztosított, a  felszerelés vagy technológia hiánya miatt.

 

Minden más, a jelenlegi hatályos törvényeknek megfelelő előírás érvényes az eladott termékek jótállása esetén.  Az Ügyfelek Jogait  az érvényben lévő törvény tartalmazza. A jótállás nem terjed ki a termék használata okozta meghibásodása esetén.

 

10.   Kiszállítás

 

A kiszállítás várható időpontja változhat  terméktől függően és a Termék oldalánál, a Rendelés oldalánál illetve a Rendelés e-mailen vagy telefonon keresztüli megerősítésekor van megjelenítve.       

 

Minden termékkategória esetén a kiszállítás a rendelés megerősítésétől számítva 10-15 munkanap (terméktől és beszállítótól függően). 

 

Minden készleten lévő termék kiszállítása csakis futárszolgálat által történik. A Rendelés nyilvántartásba vétele és Rendelés a futárszolgálatnak  átadott intervalluma 48-72  óra,de ez változhat.  Bármilyen további késés lehetősége közölve lesz Ügyféllel és egy újabb kiszállítási időpont lesz feltüntetve, de nem lehet nagyobb, mint a fennebb említett maximális kiszállítási határidő.

 

Abban az esetben, ha a termékek nem elérhetőek (például beleértve azt az esetet is, amikor a termék ára vagy jellemzői megváltoztak a megrendelést követően), TÁRSASÁGUNK tájékoztatni fogja a Vásárlót a termék hiányáról,  a kifizetett összeg  14 napon belül kerül visszafizetésre.  Az Ügyfél megerősítheti az utólag módosított (ár, leírás) terméket, ezáltal megváltoztatva az eredeti Rendelést, az Eladó és a Futár a már módosított terméket/termékeket fogja kiszállítani az Ügyfél részére.

 

Azon termékeknél, amelyek nem elérhetőek, a Vásárló beleegyezését adhatja abba, hogy  az Eladó egy hasonló minőségű és árban megegyező terméket szállítson ki. Ha a Vásárló egyoldalúan lemond  a szerződésről a termék kézbesítését követő 30 napon belül,  a visszaszolgáltatás  szállításának költsége az Eladót terheli.

 

11.   A szállítás feltételei

 

A watchsale.hu vagy a Futárszolgálat illetékesének kérésére az Ügyfél beazonosítja magát egy vagy több okirat alapján (személyazonosító igazolvány, útlevél) és  a Rendelés számáról is tájékoztatva lesz.

 

Abban az esetben, ha az Ügyfélnek nem áll módjában személyesen átvenni a megrendelt terméket, a csomagot csak  egy 18 éven felüli személynek tudja átadni  a Futár, természetesen egy előzetes értesítés követően.  

 

Egy rendelés szállítási megbízása sem véglegesíthető, ha a Vásárló nem teljesíti  a fentebb említett feltételeket.

 

Munkahelyi átadáskor, abban az esetben, ha a Futárnak nincs belépési  engedélye a helységbe, az Ügyfélnek biztosítania kell a belépést az épületbe, ahhoz, hogy megtörténjen a csomag átadása.

 

Előzetesen a Futár felveszi majd telefonon a  kapcsolatot a Vásárlóval, hogy megbizonyosodjon a megrendelt csomagról, a  rendeléskor megadott névről és lakcímről, valamint értesítse az Ügyfelet az átadás hozzávetőleges időpontjáról.

 

Az Ügyfél  köteles a jelzett  kézbesítési címen tartózkodnia az előre megbeszélt időpontban, ahhoz, hogy a futár személyesen át tudja majd adni csomagot, ellenkező esetben egy esetleges újboli kiküldéskor a szállítási díjat a Vásárlónak kell kifizetnie.  Az időpont a Futárral való előzetes  egyeztetés után változtatható meg.

 

A www.watchsale.hu  akkor tekinti sikeresnek a kézbesítést, amikor a  megrendelt termék az Ügyfélnek át van adva a megrendeléskor feltűntetett címen.

 

Nem vállalunk felelősséget a  szállításkor okozott esetleges károkért. Megkérjük, hogy a csomag átvételekor, a futár jelenlétében,  ellenőrizze le a csomagot, és abban az esetben, ha meghibásodást, problémát észlel a termék épségével kapcsolatban, készítsen jegyzőkönyvet és fényképet. Minden utólagos panaszt, kifogást, észrevételt nem áll módunkban elfogadni.

 

12.   A termékek átvétele

 

A termék/termékek átvételekor a Vásárló kötelezően aláírja  a csomagszámot tartalmazó (AWB) fuvarlevelet, ehhez csatolva van a számla, amely tartalmazza a termék információit, úgymint a termék megnevezése, mennyisége, ára. Ugyanakkor az Ügyfél a csomag átadásakor leellenőrzi, hogy a termékek nincsenek-e meghibásodva vagy létezik-e hiány  a megrendelt termékszámot illetően, az esetleges ilyen problémákat a szállítólevelen kell feltüntetni, ahhoz, hogy figyelembe tudjuk majd venni.

 

Az Ügyfél aláírásával nyomatékosítja, hogy a megrendelt terméket/termékeket jó állapotban és teljes mértékbenmegkapta.  

 

13.   Promóciós kódok

 

A watchsale.hu által felkínált promóciós kódok kizárólag a e-mailben vannak jelezve, ritka esetben más úton (honlapon, telefonon).

 

Fontos megjegyezni, hogy egyes termékek a "Kivételek" kategóriában szerepelnek, ezekről a termékekről tudni kell, hogy nem rendelkeznek promóciós kóddal és a honlapon feltüntetett áron vásárolhatóak meg.  A promóciós kódok kizárólag és csakis a megrendelés feladásakor érvényesíthetőek, a Rendelés feladása után már nem használhatóak fel.

 

Egy Rendelés során csak egy promóciós kód használható fel, a Rendelés oldala nem engedélyez több promóciós kód felhasználását ugyanazon a Rendelésen. Egy promóció jogosultságánál nincs feltüntetve a szállítási díj, viszont egyes speciális esetekben ez fel van tüntetve.  Azok a  kedvezményes ajánlatok, amelyek díjmentes szállítást vagy csökkentett szállítási díjat tartalmaznak, minden külön feladott kézbesítés esetén alkalmazhatóak.

 

Abban az esetben, ha az Ügyfél nem tudta felhasználni a promóciós kódot egy megrendelés alkalmával, joga van a promóciós kód újraaktiválását kérni, kizárólag írásban, a következő e-mail címen: webshop@watchsale.hu, amelynek tartalmaznia kell a megrendelés azonosító számát, a rendelés állapotát, az Ügyfél nevét és a promóciós kódot. A promóciós kód maximum 30 naptári nap alatt aktiválódik újra.

Figyelem!

 

A watchsale.hu oldalon található promóciók nem halmozhatóak egymással, minden esetben a legnagyobb értékű kedvezmény lesz alkalmazva. Ez minden más kedvezményes formánál érvényes (hűségkártyák, promóciós kódok, a honlapon megtalálható kedvezmények, árleszállítások).  Ugyanakkor  több ajándékutalvány megléte esetén a tulajdonos csak egy ajándékutalványt használhat fel. Nem engedélyezett más kedvezményeket, promóciókat,  hűségakciókat felhalmozni.

 

A watchsale.hu weboldal  egyoldalúan vagy együttműködési szinten megállapítja a beszállítóival közösen a promóciók és versenyek szabályzatát, amely kizárólag a watchsale.hu oldalon van közzétéve.  A promóciók a feltüntetett időpontig és a készlet erejéig érvényesek. A watchsale.hu  nem garantálja a termékek teljes készleten lévő elérhetőségét a promóciós időszakon belül és bármikor visszavonhatja a promóciót minden előzetes bejelentés nélkül.

 

14.   A promóciós kampány megszakítása

 

Egy adott promóciós kampány során a watchsale.hu, mint szervező, fenntarthatja azt a  jogot, hogy bármikor megszakíthatja a  promóciós kampányt, előzetesen értesítve ügyfeleit a megfelelő kommunikációs úton (honlapon való megjelenítés, e-mail).

 

Nyomos okok miatt a szervező fenntartja magának azt a jogot, hogy módosíthatja a kedvezményes kampány előírásait, előtte értesítve az ügyfeleit.

 

15.    Általános előírások

 

Voucher = promóciós kód, promóciós utalvány, ajándékutalvány

 

Minden voucher egy kóddal van ellátva és különböző kérésnek kell megfeleljen, ahhoz, hogy érvényes és alkalmazható legyen. Megkérjük, ellenőrizzen le pontosan minden részletet és információt a voucherről annak érdekében, hogy a kedvezmény utólag alkalmazható legyen.

 

A voucher értéke minden voucheren fel van tüntetve.

 

Minden megvásárolt termék tartalmazza a szállítási díjat, ugyanakkor egy voucher nem használható fel a szállítási díj kifizetésére.

 

Minden terméknek van egy  minimum értéke, a promóciót függően, a watchsale.hu nem értékesít nulla értékű termékeket.

 

A vásárló, promóciótól függően, a törvény szerint fizeti ki a termékre kiszabott adót.

 

Az ajándékutalványok, kedvezmények csakis a www.watchsale.hu oldalon érvényesíthetőek. 

 

A törvénynek nem megfelelő ajándékutalványok  érvénytelennek lesznek minősülve.

 

Tilos az ajándékutalványok, promóciós kódok viszonteladása és nem válthatóak be pénzösszegre.

 

Az ajándékutalványok nem helyettesíthetőek elvesztés, ellopás vagy megsemmisítés esetén.

 

Az ajándékutalványok  hamisítását, hamisítási kísérletét a törvény bünteti.

 

16.   Alkalmazási feltételek

 

Egy IP-címről  csak egy ajándékutalvány használható fel, több ajándékutalvány felhasználásáa nem engedélyezett.

 

Egy személy csak egy ajándékutalványt használhat fel.

 

Minden ajándékutalvány csak egyszeri alkalommal  és korlátozott ideig  használható fel, az ehhez kapcsolodó információk a jelenlévő Felhasználói Feltételek-ben, a felhasználó részére kiküldött e-mailben, a honlapon,  illetve a felhasználó Fiókjában megtalálhatóak. A watchsale.hu weboldalnak joga van bármikor módosítani vagy törölni az ajándékutalványokat, az ügyfeleket előzetesen értesítve erről.

 

Az  ajándékutalvány csak a megadott ajánlatra, promócióra érvényes.

 

Abban az esteben, ha az vásárló utólag lemondja/visszaküldi az ajándékutalvánnyal megvásárolt terméket, nem tekinthető  érvényesnek, csak az effektív kifizetett termékre érvényes és nem lehet újra felhasználni.

 

Az ajándélkutalványok  kizárólag a  feltüntetett termékekre/kategóriákra érvényesek.  A promóciós kampányban nem szereplő termékek a Felhasználói  Feltételek-ben vagy a “Kivételek” menüben vannak feltüntetve. Ezek a kivételek tartalmazzák azokat a termékeket, amelyeket a törvény szerint nem lehet kedvezménnyel értékesíteni.

 

Egy rendelés alkalmával a promóciós ajánlatok nem halmózhatóak. Egy rendelés alkalmával csak egy ajándékutalvány használható fel.

 

Abban az esetben, ha a megrendelés több terméket tartalmaz, az ajándékutalvány kedvezménye terméktől függően alkalmazható és nem tartalmazza  a szállítás költségét.

 

Minden ajándékutalvány az  alkalmázás időpontjától érvényes a már meglévő és feladott rendelésre és nem használható fel egy korábbi  rendelésnél.

 

17.   A rendelés törlése, elutasítása, visszaküldése

 

Ajándékutalvánnyal megvásárolt termék/termékek visszaküldésekor, a felkínált  kedvezmény visszatartható a visszaküldés értékéből.

 

Lezárt állapotban lévő termék/termékek visszaküldésekor, az Eladó visszatarthat egy bizonyos százalékot a visszaküldött termék árából.  Az Eladó ezt közli majd a Vásárlóval a termék átvételét követő  maximum 72 órán belül, ezt követően esztétikai és technikai vizsgálatot kell elvégezzen.

 

Abban az esetben, ha egy rendeléskor kedvezmény volt felhasználva és a szóban forgó rendelés törölve, elutasítva vagy visszaküldve lett, a  Vásárlónak a teljes kifizetett összeget visszautaljuk, az ajándékutalvány viszont érvényességét veszti.  Többszörös termékrendelés esetén a watchsale.hu nem fizeti ki a törölt, elutasított vagy visszaküldött  ajándékutalvány által vásárolt termékek árát.

Egy leadott rendelés törlését az ügyfél telefonon és/vagy e-mailben jelezheti az ügyfélszolgálaton a megrendelési név/megrendelés sorszám megadásával. Kérjük, hogy vegyék figyelembe a visszaigazoló e-mailben megadott kiszállítási időt, amennyiben ez Önnek nem lenne megfelelő, akkor kérjük jelezni e-mailben/telefon.

 

18. Ajándéktárgyak

 

Minden olyan promóciós kampányt, amely ajándékot kínál, csak egy személy (jogi vagy fizikai) veheti igénybe. Abban az esetben, ha egy rendeléskor ajándék is volt hozzárendelve és a rendelés törölve, elutasítva vagy lemondva lett, akkor az ajándéktárgyat is vissza kell szolgáltatni az eredeti, hibátlan állapotában, természetesen a megrendelt termékkel együtt.

 

19. Az elállási jog

 

A törvénynek megfelelően a Vásárlónak  a következő  jogai és kötelességei vannak a távollevők között kötött szerződés esetén:

 

  • az Ügyfélnek joga van a termék  kézbesítésétől számított 14 napon belül visszaküldenie a megrendelt terméket, visszamondania a szerződést, anélkül, hogy bármilyen más költség terhelné. Visszaküldés esetén a szállítás díját a viszont Vásárlónak kell kifizetnie.

 

  • az Ügyfél kötelezi magát, hogy csak azokat a termékeket küldi vissza, amelyeket előzőleg  megrendelt és eredeti állapotban és csomagolásban találhatóak (minden kiegészítővel együtt: címkék, dokumentumok). Nem fogadunk el olyan visszaküldött termékeket, amelyeken fizikai módósítások, használati nyomok, ütések, karcolások, törések,  túlzott használat jele vagy nem engedélyezett beavatkozások stb. észlelhetők.        Visszafizetés elállási jog esetén (amikor az ügyfél visszaküldi a megrendelt terméket pl. eszétikai okok, lemondás miatt): ilyenkor a kifizetett összegből levonódik az oda-vissza szállítás díja, amely 5900 Ft és a különbözetet utaljuk vissza egy utólag megadott bankszámlaszámra. Igény esetén termékcsere is lehetséges, ilyenkor ugyancsak a különbözet összege a kiindulási ár. Ha cégünk hibája miatt kerül visszaküldésre a termék (pl. nem megfelelően működő termék, hibás vagy  téves termék) a szállítás díja cégünket terheli. Bármely visszaküldés esetén a futárt cégünk küldi ki egy közösen megegyezett kiszállítási címre és munkanapra. 

 

A watchsale.hu elhalaszthatja a  termék ellenértékének visszaküldését, az eladott termék vagy bármilyen igazoló bizonylat beérkezéséig.

 

Abban az esetben, ha az Ügyfél lemondja a már kifizetett terméket, a bejelentéstől számított 30 napon belül a watchsale.hu visszafizeti a termék árát, banki utaláson keresztül.

 

20.  Beszállítók

 

A watchsale.hu weboldalnak forgalmazási szerződései vannak az összes kategóriában megtalálható termékek beszállítóival. A beszállítók garantálják a szerzői jogot, valamint azt, hogy a termékek eredetiek és minőségiek.  

 

A watchsale.hu a beszállítók törvényes beleegyezését élvezi a termék honlapon való  közzétételével kapcsolatban.

 

21. Kényszerítő körülmény -  ”Elháríthatatlan erő”  (Vis maior)

 

Egyik szerződésben lévő fél sem vonható felelősségre részleges/teljes vagy megkésett kötelezettség miatt, csak rendkívüli  esetben.

 

Ha 15 napon belül nem oldódik meg a vis maior esemény, a szerződő feleknek joguk van egyoldalúan felmondani a szerződést, kártérítés igénylése nélkül.

 

A vis maior-t a törvénynek megfelelően alkalmazható.

 

22. A konfliktusok  megoldása. Az alkalmazott törvény

 

A megkötött szerződést  a romániai törvénykezés alapján szabályozzuk és  értelmezzük. Bármilyen felmerülő konfliktust a watchsale.hu és Ügyfél között peren kívül, békés úton próbáljuk  megoldani. Abban az esetben, ha ez mégsem lehetséges, az első út  a megoldás érdekében, a törvénynek megfelelően, a mediálás, közvetítés , ha viszont ez sikertelen, akkor a romániai bíróságra kell fordulni.

 

23. Csalás

 

Több fiók létrehozása a kedvezmények, akciós ajánlatok  igénybe vételére vagy bármilyen más csalárd magatartás tilos a honlapon és csalási kísérletnek minősül.  A watchsale.hu honlapnak joga van minden előzetes bejelentés, értesítés nélkül megszüntetni az ilyen típusú fiókokat, valamint visszavonni az ehhez vonatkozó kedvezményeket.

 

Bármilyen csalási kísérlet vagy csalás (például watchsale.hu honlap adatbázisának  hozzáférése, a honlap tartalmának megváltoztatása, a honlap szervereinek gyengítése, harmadik félnek kiadott tartalom stb.) a törvény szerint büntetendő.

 

24.    Záró rendelkezések 

 

Ha a fenntebb említett rendelkezés egyike nem érvényes vagy semmisnek van nyilvánítva, ez nem érinti a többi rendelkezés érvényességét.

 

Aplicatii web, aplicatii custom, magazine on-line, promovare seo. Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz