Visszaszolgáltatási lehetőség

A termékek visszaküldése, elállási joga csak azon a  fizikai személyek esetében érvényes, akik a watchsale.hu weboldalról vásároltak terméket. Ahhoz, hogy a 14 naptári napos visszavásárlási garanciát biztosítani tudjuk, elsősorban ki kell tölteni az űrlapot a honlap lábjegyzeténél. Fontos tudni, hogy legkésőbb a 14.-dik napot is beleértve küldheti vissza a terméket, a 14 naptári napot a termék átvételétől (vagyis amikor a vásárló megkapta a megrendelt árút) számítjuk. A 14 naptári nap után kitöltött űrlapokat nem áll módunkban figyelembe venni. Ugyanakkor fontos megjegyezni azt is, hogy a visszaszolgáltatásra szánt termék a kézbesítéstől számítva legkésőbb 14 naptári nap alatt meg is kell megérkeznie cégünk nyilvántartásába.

 

 Visszaküldés esetén 2 lépést kell teljesíteni a watchsale.hu termékek visszaküldésére:

 

·         A visszaküldési formanyomtatványt  kitöltése a  http://watchsale.hu/?route=account/return/insert oldalon, előtte bizonyosodj meg arról, hogy teljesíted a visszaküldési feltételeket.

 

·         A visszaküldési kérés jóváhagyása után cégünk kiküldi a megbízott futárt, hogy átvegye a visszaszolgáltatásra szánt terméket.      

                                                                                                                               

Ha a vásárláskor kifizetett összeg visszatérítését igényelted és a visszaküldésre szánt termék megfelel a visszaszolgáltatás feltételeinek, akkor cégünk visszafizeti a termék árát, amelyet majd utólag az űrlapban feltüntetett bankszámlaszámra utalunk.

 

Ha a terméket szeretnéd visszaszolgáltatni  - az űrlapot kitöltve-  és hogy cégünk küldje ki a megbízott futárt a termék átvételére, ebben az esetben a szállítási díjat a vásárlónak kell kifizetnie. A www.watchsale.hu webáruház kifizeti a szállítás díját minden mechanikailag meghibásodott termék esetén. Abban az esetben, ha az ügyfél vissza szeretné szolgáltatni a  megvásárolt terméket (karóra, napszemüveg), ki kell fizetnie a szállítás díját 5 900 Ft értékben, amely az oda-vissza szállítási díjat jelenti. Fontos megjegyezni, hogy ezt az összeget akkor kell kifizetni, ha a vásárló meggondolja magát bármilyen okból (pl. esztétika) a terméket illetően. Ha elektronikai meghibásodás miatt kell visszaküldeni vagy más, a watchsale.hu hibája miatt, akkor díjmentes a visszaszolgáltatás szállítása.

A visszaküldött termék árát 14 naptári napon belül utaljuk vissza az ügyfél által megadott bankszámlaszámra. A szállítási díjat (5 900 Ft =oda-vissza szállítás díja) levonjuk a kifizett összegből. 

 

Milyen feltételeknek kell megfelelnie a termékeknek?

 

Általános feltételek az összes termék esetén:

 

A kézbesítéstől számított  14 naptári nap áll rendelkezésre a visszaszolgáltatásra, akár fizikai személy akár  jogi személy esetén. Tehát ahhoz, hogy vissza tudd küldeni a terméket, a honlapon kitöltött űrlapot legkésőbb  a kézbesítéstől számított 14.-ik naptári napig  kell beküldeni.

 

Gyárilag meghibásodott termék visszaszolgáltatása esetén a termék átvételétől számítva  ugyancsak 14 naptári nap  áll rendelkezésre a  visszaküldésre.

 

Minden olyan terméket, amelyet visszaküldesz, ugyanolyan eredeti állapotban kell legyen,mint  amilyen állapotban megkaptad. Nem áll módunkban olyan terméket elfogadni, amelyen  nem engedélyezett javítást, beavatkozást végeztek vagy a vásárló által megrongálódott: hibás/megrongált vagy nem teljes csomagolás, kopásnyomok vagy túlzott/erőteljes  használat, karcolások, hibák, ütések, mechanikai/elekronikus hatások; ugyanakkor, nem tudjuk elfogadni azokat a termékeket, amelyekhez nincsenek csatolva a többi kiegészítők.

 

Elállás esetén a terméket az eredeti csomagolással, dobozzal,  a megfelelő és sértetlen  címkékkel ellátva, a gyártó/ forgalmazó által kibocsátott eredeti  garancialevél és minden más dokumentum  kíséretében kell visszaküldeni .

 

Ha az általad vásárolt termékkel együtt esetleg ajándékot is kaptál cégünk részéről, akkor ez esetben az ajándékot is vissza kell szolgáltatnod.

 

Ha több azonos  terméket vásároltál és vissza szeretnéd szolgáltatni az egészet, akkor ez esetben csak egy termék lehet felbontva, a többi terméket csak akkor tudjuk elfogadni, ha sértetlenek a dobozok.

 

Az alábbiakban leellenőrizheted azokat a feltételeket, amelyeket teljesítenie kell a termékednek.

 

Megjegyzés

 

Abban az esetben, ha a visszaszolgáltatott termék meghibásodott vagy nem teljes dobozzal, kopásnyomokkal, karcolásokkal, ütésekkel , elektronikai meghibásodással rendelkezik, fenntartjuk magunknal azt a jogot, hogy eldöntsük a termék  visszaszolgáltatását vagy leállítsuk a termék árának egy összegét (ÁFA-val együtt), amelyet az okozott  kár felértékelése  után közlünk majd.        

                                                                        

Nem vállalunk felelősséget az esetleges szállításkor okozott károkért. Azt tanácsoljuk, hogy a terméket ellenőrizze le és abban az esetben,  ha  a termékkel bármilyen hiba merülne fel, készítsen fényképet és küldje el az e-mail címünkre. Bármilyen utólagos panaszt nem tudunk elfogadni.

 

Ugyanakkor jogunk van elutasítani a visszaküldést egyes visszaélések esetén (például ismétlődő visszaküldéskor). 

 

Aplicatii web, aplicatii custom, magazine on-line, promovare seo. Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz